Vandaag lanceert Tijn zijn eigen nagellaklijn om met de opbrengst zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om kinderen zoals hij te helpen. Help jij alsjeblieft ook mee zijn laatste wens in vervulling te laten gaan?

 

 

Tijn, de 6-jarige held met hersenstamkanker, die vorig jaar tijdens Serious Request 2,5 miljoen ophaalde door de nagels van mensen te lakken, wordt niet meer beter. Dat is helaas geen nieuws, maar de hartverscheurende realiteit. Voor hij er niet meer is heeft hij echter nog één wens….

 

Om die te verwezenlijken begint hij vandaag een crowdfundingsactie, met zijn eigen nagellaklijn ‘Lak door Tijn’. Door zoveel mogelijk lakjes in zijn favoriete kleuren te verkopen wil hij minstens 1 miljoen euro ophalen voor de stichting Semmy, zodat er een nieuwe behandelmethode naar Nederland gehaald kan worden, waarmee kinderen zoals Tijn in de toekomst wel een kans hebben.

 

 

De laatste twee weken is door veel mensen belangeloos gewerkt aan ‘Lak door Tijn’, zodat Tijns wens, heel belangrijk, zo snel mogelijk in vervulling kan gaan. Gisteravond vertelden Youp van ’t Hek en Wendy van Dijk over de actie bij RTL Late Night. Vandaag gaat ie van start. Franska.nl’s Renee en Tamara hielpen afgelopen vrijdag, samen met zeker dertig andere vrijwillige professionals, mee met het maken van het promotiefilmpje. Ze maakten de sets. Renee: ‘Het was hectisch, druk, chaos, keihard werken en erg warm, maar iedereen wist waarvoor we het deden en het was een heel bijzondere ervaring.’

 

Help jij ook mee?

De ‘Lak door Tijn’ nagellak is vanaf nu hier verkrijgbaar. Op de site lees je alles over de actie, alleen geld doneren kan uiteraard ook.