Tijd voor een nieuwe Airfryer

 

Echt, gun jezelf dit cadeau

 

 

Bij mij in de straat woont Coosje. Ze is de tachtig al gepasseerd en de viefste vrouw die ik ken. Als ik met het slaapzand nog in de ogen de hond een plasje laat doen op het veldje voor haar huis, komt zij alweer aanrijden met een auto vol zaterdagboodschappen. De elektrische fiets had ze als een van de eersten en toen Philips de Airfryer lanceerde, had ze ‘m ook meteen in haar keuken staan. Een uitvinding was het. Zo makkelijk, snel en zonder die frituurlucht in huis.

 

Coosje, kortom, is een pionier wat huishoudelijke waar betreft. En een pionier blijft niet stilstaan. Net zoals Philips blijft innoveren. Dus die Airfryer van weleer is nog steeds een geweldig apparaat, maar zijn opvolger heeft alweer zoveel extra voordelen. Ik noem ze even voor je op, want iets zegt me dat jij ook een Coosje bent en dat je een nieuwe Airfryer gewoon verdient.

 

1.  De buitenkant

Ik weet het, de buitenkant is niet het belangrijkste maar de Airfryer XXL is zo ontzettend knap. Ik heb er een met rosékleurige details, een beauty.

 

2.  Voorverwarmen niet nodig

De Airfryer van Philips is meteen klaar voor gebruik. Kijk, dat scheelt tijd.

 

3.  Nooit meer gehannes met de temperatuur

Noem me een oud wijf, maar ik kan dus vaak niet op de verpakking lezen op hoeveel graden iets in de Airfryer moet. Maakt met de Airfryer XXL met Smart Sensing-technologie niets uit, je draait naar het icoontje dat matcht met jouw gerecht (bijvoorbeeld frietjes of kip) en de slimme sensoren passen de juiste tijd en temperatuur automatisch aan.

 

4.  Warmhoudfunctie

Komen je gasten iets later? Geen zorg, de Airfryer houdt het allemaal dertig minuten serveer-warm.

 

5.  Makkelijk schoon te maken

Alle onderdelen zijn heel makkelijk uit elkaar te halen en kunnen ook in de vaatwasser.

 

6.  Verschillende accessoires

Nog meer variëren met je Airfryer? Er zijn verschillende accessoires beschikbaar. Dus het perfecte plateau voor pizzaatjes, grillbodem om te grillen, een bakvorm voor brood of cake en ga zo maar door.

 

7.  Sla je favoriete gerechten op

De Airfryer XXL heeft een functie waarmee je eigen lievelingsgerechten opslaat. Die tover je later met één druk op de knop uit je Airfryer. Dat is dus bijna met je ogen dicht zoete aardappelfrietjes of een zondags ontbijtje maken.

 

Het is maar een tip, maar ik zou hem zo heel soepeltjes op je moederdagwensenlijstje zetten.

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach