Theresa May geeft er eindelijk de brui aan

 

 

Nou de kogel is eindelijk door de kerk hoor. De Britse premier Theresa May stapt op.

 

 

Als ik in haar, overigens beeldige, schoenen zou staan, had ik al veel eerder de benen genomen. Want zeg nou zelf. Aan de hele Brexit deal viel geen eer meer te behalen. Zelfs Theresa’s eigen partij had geen trek meer in haar. Nou ik geef het je te doen.

 

‘Krijg het heen en weer’, zal ze gedacht hebben. Ik ga wat anders doen. Tuinieren misschien. Da’s namelijk een grote hobby van haar. Of lekker luieren op de bank, met de allernieuwste Vogue, waar ze naar verluidt een abonnement op heeft.

 

Maar misschien wil ze wel helemaal niet met pensioen. Ze is natuurlijk jarenlang zowat 24 uur per dag bezig geweest en dan kan je niet opeens stilzitten achter je geraniums.

 

Nou weet ik dat ze ook gek is op koken. Dat ze wel meer dan 100 kookboeken thuis in de kast heeft staan. Misschien kan ze een nieuwe carrière als chef beginnen? Dan ben je toch ook nog een beetje de baas in de keuken.

 

Om te beginnen koken voor een weeshuis om af te kicken en daarna voor de kantine van het Lagerhuis. Zie je haar als staan? Dan zal het wel dringen worden met al die 650 leden van het Lagerhuis.

 

 

theresa may

 

Want iedereen wil dan wel even proeven of ze er echt kaas van heeft gegeten. Order! Order!

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit