Gouden Televizier-Ring

 

Wordt het B&B vol liefde, Oogappels of De Oranjezomer? 

 

 

 

Wat mij betreft is Oogappels de winnaar van de televisieprijs van het jaar. Mein gute, wat was het laatste seizoen weer herkenbaar. Mantelzorg, dwarse pubers en een werkelijk fenomenale Merel Larooi. 

 

 

 

Zodra de afleveringen online stonden heb ik het laatste seizoen zowat in een avond uitgekeken. Hoe lief Eric voor z’n vader zorgde, wat een slappe hap die Tim toch is, en ik was net zo verbijsterd als Carola toen Marcel van de ene op de andere dag besloot om bij haar weg te gaan. Na 5 seizoenen vind ik het wel hoog tijd dat ze die ring eens winnen. 

 

 

De tweede genomineerde is B&B vol liefde

Kneuterig, tenenkrommend ongemakkelijk en zo lief. Hoe Debbie, met haar B&B in Spanje, toch echt haar grote liefde vond in Paul. En Joy, van Mount Joy, is ook nog steeds samen met zijn Dani. Weet je nog dat Olof zomaar op het strand uit de kleren ging? Marian verslikte zich zowat. En dan de ontbijtjes bij Petri met dat vragenvuur, je blijft toch zeker liever vrijgezel dan dat je iedere ochtend naast haar wakker wordt? Man, man, man, niet bepaald gezellig zeg. Maar we keken massaal en wie weet wint het programma vanavond.

 

 

Ook een dikke kanshebber is De Oranjezomer met Hélène Hendriks en Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. Zij vulden deze zomer zes weken lang de vakantieperiode van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen op. Hélène en Noa knalden dagelijks van het scherm en dat viel het publiek ook op, want Hélène is ook genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring in de categorie presentator en Noa is een van de laatste drie kanshebbers voor Televizier-Ring Talent 2023. Eerlijk gezegd vond ik ze een verademing ten opzichte van die VI-mannen die altijd werkelijk overal iets op aan te merken hebben.

 

 

Vanavond kun je vanaf 20.30 uur op NPO 1 zien wie de ringen winnen. Mocht je nog willen stemmen op een van de drie genomineerde tv-programma’s dan kan dat hier.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)


 

 

Vanaf 20.30 uur.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit