Help! We hebben een hond!

 

Tamara: Mijn vriend en ik zijn echte hondenmensen, dus dat er ooit een hond ging komen, wisten we eigenlijk wel. Die beslissing makkelijker dan het kiezen van…

 

Ongeveer een maand geleden zijn we voor het eerst bij haar gaan kijken. We waren allebei direct verkocht. Maar toen kwam het… Welke naam zullen we haar geven? Mijn vriend is meer van de chique namen, zoals Florence en Chloé. Ik hou meer van de namen in de categorie Charlie, Lou of Dolly. Ook oer-Hollandse namen vind ik leuk (als het een reutje was geweest, had ik hem wel Bertus willen noemen).

Nu ben ik benieuwd: hoe heet jouw hond, of weet je nog een leuke naam voor de mijne? Wie weet zit daar dé naam tussen.

Hier zie je vast hoe ons hondje eruitziet, is ze niet schattig?!

 

 

 

 Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter