Durf jij het te proeven? HEMA Hotdog ijs

 

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: er is nu HEMA hotdog ijs.

 

 

IJssalon IJs van Matthijs is niet bang voor nieuwe dingen. Dus natuurlijk kan je hier terecht voor een bolletje vanille, pistache, citroen… Maar daar komen we niet voor. Nee nee, we komen voor hotdog-ijs. En niet zomaar hotdog-ijs. Als je dit doet, moet je het goed doen natuurlijk: het is HEMA hotdog-ijs. Willen we dat proberen? Ehh… JA!

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Het is geen grap!? Maar we hebben weer ons jaarlijks ijs grapje!? Nu HEMA hotdog ijs!!? ? Voor de echte fans❤️ Durf jij het aan ?? Nu verkrijgbaar bij IJs van Matthijs ?

Een bericht gedeeld door ijsvanmatthijs (@ijsvanmatthijs) op

 

Je vindt deze ijssalon in Leiden en je kan je voorstellen dat eigenaar Matthijs behoorlijk veel aandacht krijgt door deze aparte ijssmaak. Dat is-ie inmiddels wel gewend, want dit is dezelfde ijssalon die eerder al met de BigMac smaak kwam. Nou, heel eerlijk: die wilde ik als grote McDonald’s liefhebber óók wel even uittesten. Helaas gaat dat hele feestje niet door, want de Maccie was iets minder gecharmeerd van de actie. Flauw. De HEMA daarentegen is erg enthousiast en is hofleverancier geworden van de hotdog-ingrediënt. Resultaat: de échte HEMA hotdogs als ijs.

 

Maar is het écht lekker?

 

“Ik heb klanten die speciaal naar Leiden komen om mijn ijs te proeven en ik heb nog niemand horen zeggen dat ze het vies vinden,” zei Matthijs tegen Hart van Nederland. Qua structuur kunnen we het volgende verwachten: ijskoude stukjes vlees en brood door het ijs heen. Ik ben zo’n typetje die altijd twee bolletjes wil, dus ik moet nog even goed bedenken met welke smaak ik dit ga mengen… Hé Matthijs, wat zeg je van mosterdijs?

 

Het wachten is nog even op volgend jaar, want dan komt-ie met een nieuwe ‘gekke’ smaak. Vorig jaar dus de BigMac, nu de HEMA hotdog, en volgend jaar… Steak tartaar? Broodje falafel? Shoarma?

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer