Stiekem al in de kerstsfeer?

 

Dit is een hilarische reclame voor alle fanatiekelingen die al bezig zijn met kerst

 

 

Over ruim een week is het al zo ver. December. Voor mij staat deze laatste maand van het jaar in het teken van feest en gezelligheid. Bovendien kan ik niet wachten tot ik mijn kerstboom weer mag uitzoeken om hem vervolgens piekfijn op te tuigen. Bij mij thuis is het thema altijd rood. Dus rode ballen, zuurstokken, slingers, noem het maar op. Met als toppunt een rode strik om het kunstwerk af te maken. Hoe voller hoe beter.

Met de feestdagen in aantocht vliegen de reclames over de perfecte cadeaus en bomen ons om de oren. En ik vind die heerlijk. Want de kerstgekte kan wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen. Ik ben alvast aan het dromen. Met zijn twintigen in de huiskamer, vol met kaarsjes en versiering, genietend van al het lekkers dat iedereen heeft meegebracht, cadeautjes, lieve woorden en met een (te volle) buik in slaap te vallen.

 

Sorry, ik was even afgeleid. Kerstreclames, daar had ik het over. Vandaag kwam ik er eentje tegen van de Gamma. Die vind ik altijd hartstikke goed. En dit was geen uitzondering. Hij laat op een hilarische wijze zien dat het nooit te vroeg is om al lekker in de kerstsfeer te komen. Zo kun je bij de Gamma nu alvast je boom reserveren en de bijpassende versieringen aanschaffen zodat jij straks een van de eersten bent met een feestelijke huiskamer.

 

Wil je alvast in de stemming komen voor 25 en 26 december en even lachen op de dinsdagmiddag? Kijk dan maar snel hieronder. Dan ga ik nog even verder dromen over mijn rode Kerst.  

 

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts