Tranen met Elton John

 

Deze reclame laat het prachtige verhaal zien van Elton John die je meeneemt op de tournee van zijn leven.

 

 

Hey hoi, ik ben in een goede bui vandaag. Dat komt omdat het feestseizoen van start is gegaan, en ik ben nogal van het vieren van elk feest. Met Halloween stond mijn appartement van vijftig vierkante meter vol met negentig verklede vrienden. En met Thanksgiving staat er natuurlijk weer een diner op de planning. Sinterklaas vier ik iets minder, maar misschien ga ik wel een schoentje zetten op de redactie. Kijken of iemand mij blij wil maken met pepernoten en chocola (hint, hint, hint naar mijn lieve collega’s). En dan komt kerst natuurlijk ook wel weer bizar dichtbij. Dat is ook te zien aan de mooiste etalages, en tranentrekkende reclames.

 

Heb je die van John Lewis dit jaar al gezien? De reclame laat het prachtige verhaal zien van Elton John die je meeneemt op de tournee van zijn leven. Met in elke scene het liedje My Song. Het begint bij hem op 71-jarige leeftijd in zijn huis, en gaat langzamerhand terug naar zijn kindertijd waar hij zijn allereerste piano als cadeau kreeg.

 

Wat ze laten zien is dat sommige geschenken meer waard zijn dan een cadeau. Ik kreeg er helemaal kippenvel van. En dat verbaasde me niets, want dat gebeurt me bij die kerstreclames van John Lewis elke keer. Ik heb de laatste drie commercials van ze bijgevoegd. Wat is jouw favoriet? Ik twijfel nog heel erg tussen die van dit jaar en vorig jaar…

 

 

2018

 

 

2017

 

 

2016

 

 

 

Wat is jouw favoriete reclame?

 

Wat is jouw favoriete reclame?

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn