Stelling van de dag
 

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 24 november 2018 door Ingrid

  Zeker, of het moet een noodgeval zijn. Al vraag ik me af hoeveel ouders dat doen, ha..

 2. 24 november 2018 door Marjori

  Bij de dochter van mijn hart gaan alle mobieltjes in een soort bakje. Geen mobieltjes aan tafel.
  De uitzondering: als er iets ergs met iemand aan de hand is.

 3. 24 november 2018 door Quirine

  Weet nog goed toen ik een mobiel had en vrienden nog niet.
  Vreselijk vonden ze dat, terwijl ik hem netjes in mijn tas had.
  Toen, een jaar of 2 geleden, kregen ze er zelf een. Nou, is het allemaal anders he, hoezo dan, omdat je er zelf een hebt?
  Als ik weet dat het urgent is, dan ook in de tas, alleen kijk ik dan af en toe.
  Maar heb een schoonzoon waarvan de tel aan zijn hand geplakt zit, tot ergenis van dochter.

 4. 24 november 2018 door J.Dalmolen

  Vreselijk! Helemaal als je uit eten bent! We zien regelmatig stellen die tegenover elkaar zitten en niet meer met elkasr prsten,maar alleen met hun snufferd op een schermpje zitten te loeren. Wat ik een goede vindt is dat in groepen de telefoons met scherm naar beneden op tafel worden gelegd,als iemand zich niet kan inhouden en tóch de telefoon pakt dan moet die persoon de rekening betalen….zelf laat ik mijn telefoon in mijn tas of broekzak en stast hij op ‘stil’

 5. 24 november 2018 door Marij Compen

  Vanaf de tijd dat de kinderen een mobieltje kregen, rond 2000, hebben we meteen de regel ingevoerd: geen telefoon onder het eten. Als ze nu komen eten geldt die regel nog steeds, al zijn er natuurlijk uitzonderingen, aks iemand in de familie bv ernstig ziek is en er komt een berichtje binnen mag er uiteraard even gekeken worden.

 6. 24 november 2018 door Aly Overvelde - Beettjer

  Het is in mijn ogen erg onfatsoenlijk om aan tafel je mobiel te checken .
  Dat doe je maar voor of na de tijd.

 7. 24 november 2018 door Jacqueline van der Velde

  Paar jaar geleden uit eten met Kerst. Even verderop zat een gezin, vader, moeder en twee tienerkinderen. Ze hadden hun eigen kerstverlichting meegenomen, de tafel was (on)gezellig blauw gekleurd, vre-se-lijk !

 8. 24 november 2018 door Gerdien Claas

  Ik vind het schofterig. Pure minachting van de tafelgenoten. Steek dat ding in je zak en zet het op stil. Appjes & Co verdampen niet. In noodgevallen kun je altijd zeggen dat je een belangrijk telefoontje verwacht en dat je die moet opnemen. Verontschuldig je daarvoor en verlaat het gezelschap. Figuren die tijdens een gesprek hun GSM checken zijn hufters.

 9. 24 november 2018 door Klaas verschoor

  Helemaal mee eens.
  Alleen in noodgevallen bij de hand houden.

 10. 24 november 2018 door Esther

  In een restaurant blijftie in de tas. Thuis is ook de regel dat er geen telefoons aan tafel mogen. Degene die die regel het vaakst breekt hem ikzelf?

Comments are closed.