Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 31 december 2018 door Jo

  Ik heb vrijdag de film gezien, dan hebben de nummers van Queen toch even een andere insteek. Bohemian Rapsody, Love of my life en We will rock you hebben een betekenis en maken me emotioneel ????

 2. 31 december 2018 door Pido

  Geweldige film en geweldige band!! Heb ze 1x live zien optreden, een onvergetelijke ervaring!!

 3. 31 december 2018 door Mieke Meijs

  Na tig jaar dit nummer op #1 in de Top 2000 is het mooi genoeg geweest. Wat een bombastisch nummer, ik snap niet dat er zoveel op gestemd wordt. Enige voordeel is dat de meeste mensen om 23.55 de radio uitzetten om mee af te tellen naar het nieuwe jaar en hun naasten geluk te wensen. Daardoor zal er relatief weinig naar Bohemian Rhapsody geluisterd worden.
  Fijne jaarwisseling allemaal.

 4. 31 december 2018 door Ilja

  Net als bij de politiek: niet stemmen = niet zeuren. Het is een prachtig nummer en er is dus heel veel op gestemd.

 5. 8 januari 2019 door Bart

  Bohemian Rapsody was mijn eerste singeltje. Als klein jongetje heb ik het vaak gedraaid op mijn eerste Dual-pickup. Later, in de puberteit heb ik Queen lang genegeerd. Voor een new waver was Queen taboe. De laatste jaren ben ik het weer gaan luisteren en dankzij de film Bohemian Rapsody ben ik het ook weer meer gaan waarderen. De top 2000 luister ik niet, ik vind dat soort lijstjes een beetje onzin. Ik kijk wel het programma Top 2000 à gogo, vanwege de leuke minidocumentaires.

Comments are closed.