PAS OP!

Voor je het weet zit je vast op het politiebureau vanavond. Of je zoon, man, vader, broer, zus, vriend. En nou morgen niet zeggen dat je niet gewaarschuwd was, hè?

 

 

 

Ik wil dat het ophoudt, ik wil dat het ophoudt, ik wil dat het ophoudt! Hoe vaak moet ik het nog zeggen? Weg met dat enge geklooi met vuurwerk om ons heen. Oké, siervuurwerk door deskundigen is mooi. Maar graag op ‘gepaste afstand’. Ik vind het veel te eng. Dus doe het gewoon zoals in Sydney. Organiseer een heel mooi siervuurwerk-spektakel op een veilige plek, waar iedereen naar kan komen kijken.

 

Hoeft echt niet alleen in grote steden. In elk dorp zou het kunnen, want als iedereen die…. Ach, hoe je het moet organiseren hoef ik niet te bedenken. Daar zijn andere mensen waarschijnlijk veel beter in. Er is al een mini-stapje gezet in de richting van veiligheid. En daarom riep ik dus PAS OP! Steek geen vuurpijlen meer af door ze in een fles te zetten. Hartstikke verboden. Hoop ik wel dat die standaardjes die je erbij kunt kopen een beetje deugdelijker zijn dan wat ik laatst hoorde. Maar goed. De politie houdt de boel in de gaten. Je bent gewaarschuwd.

 

Ik wens je een heel mooie en fijne jaarwisseling, maar pas nadat ik jou als lezer van Franska.nl heel erg hartelijk bedankt heb dat je hier in 2018 zo vaak bij ons was. Zo leuk. Ook alle reacties vind ik fijn en lief. Zelfs al komt er commentaar of worden we op de vingers getikt voor fouten. Aandacht is aandacht en zeker weten dat het allemaal goed bedoeld is.

 

Zonder jou als lezer zou er helemaal geen Franska.nl zijn. Dus ik ben blij met je. Heel blij. Dat je dat maar even weet. Graag zou ik iedereen persoonlijk willen bedanken voor weer een heerlijk Franska.nl-jaar, maar ja, beetje veel hè? En zoveel tijd heb ik vandaag nou ook weer niet. Dus dan maar bij deze aan jullie allemaal: DANK!

 

En een heerlijke jaarwisseling gewenst met de mensen die je lief zijn. Als ik je een advies mag geven, wacht niet met die bubbels tot de klok van twaalf, maar begin er de avond mee. Veel leuker. Maar goed, dat weet je zelf net zo goed als ik. Fijne jaarwisseling dus en tot morgen (of zo meteen alweer) op Franska.nl.

 

 

 

Dikke kus van Franska

Door: Franska

Afbeelding van Franska