Genieten van on-Nederlandse vergezichten?

Dan ben je bij Buitenhuisje Berg en Dal aan het juiste adres.

 

 

Buitenhuisje Berg en Dal – het woord zegt het al – ligt midden in de natuur, doch op een steenworp afstand van Nijmegen en op wandelafstand van het dorp Berg en Dal met verschillende restaurants. Prachtige wandel- en fietsroutes zijn direct vanuit de voordeur te betreden. Fietsen (met zeven versnellingen) zijn van het huis. De uitdagende 45-holes golfbaan Het Rijk van Nijmegen bevindt zich op twee kilometer afstand. Ook in Duitsland ben je in een vloek en een zucht. Daar wachten Kleve en het culturele Düsseldorf.

 

 

Dan even over het huisje, want dat is waar je verblijft. Dat ligt op landgoed De Engelenberg in de heuvels met een hoogteverschil van 70 tot 105 meter boven NAP. Vandaar dus die on-Nederlandse vergezichten. Het huisje zelf is voor maximaal drie personen, erg ruim, sfeervol en zeer compleet. Met een zit-slaapkamer met een ruime zithoek, een luxe tweepersoonsbed en een volledig geoutilleerde keuken die in open verbinding staat met een ruime eet- en leeshoek. En dan, alsof het nog niet genoeg geweest is allemaal, een eigen tuin met heerlijke ligstoelen van waaruit je kunt genieten van het uitzicht op de boomgaard en de meer dan honderd jaar oude monumentale beukenlaan.

 

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting voor z’n tweeën.

 
Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Buitenhuisje Berg en Dal, telefoon 024 3231646.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 


 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans