Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 28 december 2018 door Loika

  Ik heb wel eens zo’n vrij-dag hoor.
  Kan zelfs op een zon- of donder- dag, maakt mij niet uit ?
  Dekentje op de bank, simpele film op, lekkker glas thee erbij.
  Of heerlijk lopen rommelen in huis
  En dan rond drie uur ineens denken “O ja, ik zal nu toch. maar eens gaan douchen”. Heerlijk zo’n dag. Soms gewoon ff nodig ?

 2. 28 december 2018 door Riet van Ee

  Een gewone dag, “hulp”” niet op komen dagen, waardeloos! Ook geen berichtje ontvangen. Dus warme chocomel met slagroom en het laatste stuk kerstkrans, helemaal voor mij alleen! Ik zal blij zijn als deze dagen voorbij zijn, al dat flauwe gedoe, kom in het hele jaar langs voor een uurtje gezelligheid! En de televisieprogramma’s zijn toch niet om aan te zien! Zo dat is gezegd, op naar 2019!

 3. 28 december 2018 door Anneke

  Ja, regelmatig eigenlijk. Niet zozeer voor de lol maar omdat het lijf het zegt.
  Ho! Zo gaat het niet, hou maar weer even je gemak anders gaat het mis..
  Dan zijn de gevolgen voor jou en dan weet je wat er gebeurt. Het is niet anders en ik denk dat ik daarin niet de enige ben.

 4. 28 december 2018 door Pido

  Zodra ik thuis kom, gaat bh uit, makkelijke joggingbroek, oude trui aan en op de bank!

 5. 28 december 2018 door Von

  Ja en dan gaat de deurbel. In pyama, ongekamd haar, hier en daar een puistje en op de pantoffels. Je verwacht een pakje en denkt: ik steek ff mn hand om de hoek van de deur om t pakje aan te paken….
  En dan is t de glazenwasser, het buurmeisjedat haar sleutel kwijt is en of jij even haar voordeur open kunt doen, een vrindin voor n kop koffie, een jehova of een goededoelenpersoon….. kenjedat?

Comments are closed.