Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 26 november 2018 door Ingrid

  Voor voetgangers is het erg prettig. Jammer dat er van die asociale automobilisten zijn die denken dat het niet voor hun geldt. Of alleen stoppen als ze er al bijna op staan. Maar soms liggen ze wel onhandig.

 2. 26 november 2018 door Jantine

  Ja, dat lijkt me geen pretje inderdaad. Maar die verkeersdrempels zijn wel nodig…

 3. 26 november 2018 door Dees Janssen-Meertens

  Ik heb 2 hernia’s, niets meer aan te doen, na operatie, en zeker is een verkeersdrempel niet fijn, maar als je rustig rijd bij Eve drempel is er weinig aan de hand..
  Maar. ik” mis” er wel eens een,of mijn man vergeet mijn rug, dán kán het flink pijnlijk zijn. Maar zónder verkeersdrempels zou er veel meer ellende zijn. Dus wat moet dat moet. Niet zo moeilijk toch????

 4. 26 november 2018 door Leoni Schouten

  Ik lag jaren geleden in een ambulance met een acute hernia, op weg naar het ziekenhuis, toen we ‘binnendoor’ reden over 7 drempels. Een kleine hel!

 5. 26 november 2018 door Sammie Slang

  Niet alleen bij een hernia zijn drempels een ramp. Ik lag in een ambulance met schouder uit de kom…..hoe voorzichtig de chauffeur ook reed, drempels gaven echt een pijnscore naar een 8. Ik kreeg gelukkig toen morfine ingezpoten om de dit te doorstaan.

 6. 26 november 2018 door Marjori

  Het ligt ook een beetje aan de verkeersdrempels. Ik woonde ooit ergens en daar waren er zo veel en ze waren zo hoog dat de chauffeur van de ambulance het Pamela Amderson land noemde. ?

 7. 26 november 2018 door Anneke Jongbloed

  In de beginfase van de drempels werd ons dorp ‘beroemd’ om zijn drempels.
  Kwamen er ook mee op het nieuws. Bij onze huisarts hing een soort van poster met: 112 als iedere seconde telt, heb je pech als je uit …… belt! Het ligt hier nogal vol en sommigen zijn wel érg hoog..

 8. 26 november 2018 door Ineke

  Vreselijke dingen. Nare ervaring van pijn, met dochtertje in een rolstoel. Zelf ook met rugklachten.
  Maak inplaats van bulten iets met bloembakken als afscheiding, dan moeten ze wel afremmen.

Comments are closed.