Beetje onsmakelijk verhaal

 

Bij voorbaat excuses dus. Maar omdat ik denk dat het een bekend verschijnsel is, wil ik het toch even aankaarten. Misschien heeft iemand een oplossing.

 

 

Je kent het wel, hè? Iemand die met consumptie praat. De allerergste variant maakte ik mee met een meneer die een afspraak met me had om over een samenwerking met m’n magazine te praten. Uiteraard bood ik meneer iets te drinken aan, dus de koffie stond voor onze neuzen. En omdat ik ze toch net gebakken had, waren er ook lekkere koekjes bij.

 

Nou, om een lang verhaal kort te maken, meneer had veel te vertellen en ik heb het hele gesprek nonchalant met m’n hand over m’n bekertje gezeten, want zo ongeveer het complete koekje kwam er in stukjes weer uitzetten terwijl hij sprak. Toen ie weg was lag m’n hele tafel dus vol met natte kruimels. Getsie de getsie. Maar goed, sopje erover en klaar. En voor de zekerheid toch maar m’n koffie weggegoten.

 

Ik was door dit voorval natuurlijk even aan googelen geslagen om te zien of er iets aan te doen is, maar het schijnt niet op te lossen te zijn. Het is een veel voorkomend ‘probleem’, dus zou fijn zijn als er wel iets was wat je ertegen kon doen. Maar niks, nakko, nada. Of weet jij toevallig een truc om het te voorkomen?

Door: Franska

Afbeelding van Franska