Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 23 december 2018 door Adriana

  Ja, dat zeg Ik ook altijd. Helaas wordt kerst nogal vergroot naar Uber gezellige glitter dagen. Het zijn maar twee dagen.

 2. 23 december 2018 door Corrie Holwerda DIJKSTRA

  Ben al 9 jaar weduwe mis mijn man heel erg. Maar doe veel vrijwilligerswerk. Als je alleen komt te staan moet je een andere invulling geven aan je leven. En dan geeft dat veel voldoening. En de kerstdagen beleef ik met de fijne kerkdiensten .

 3. 23 december 2018 door Mieke

  Ja dat denk ik ook ik ben nog nooit alleen geweest met kerst maar ken mensen die het heerlijk vinden ! Ik heb het ook vele jaren als een opgeklopte verplichting gevoeld, maar voor echte eenzame mensen vind ik dit een zeer vervelende maand, gelukkig bijna 2019 ?

 4. 23 december 2018 door Ilja

  Of als je alleen bent, uitgenodigd worden voor 2e Kerstdag…. Al vond je Kerst alleen niet echt erg, je krijgt na zo’n vraag wel het idee dat je ergens niet bij mag zijn. Dát vond ik niet leuk aan alleen zijn.

 5. 25 december 2018 door Giana

  Ik ben alleen met Kerst, puur omdat ik geen gezin of familie heb. Iedereen om mij heen weet dat, maar aangezien zij het met hun gezin/familie vieren, hoor ik daar niet bij.

  Voor mij zijn het zware eenzame dagen, het gemis is nu groter. De overige dagen voel ik mij minder eenzaam, maar dan kan ik wel met mensen afspreken, dan ben ik wel welkom

Comments are closed.