Stelling van de dag

Kerst twee dagen? Volgens mij duurt het twintig dagen. Namelijk van 6 tot en met 26 december

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 21 december 2018 door Loes

  Ligt helemaal aan jezelf. Het is maar net hoe druk je je erom maakt.

 2. 21 december 2018 door Wil Busser

  Wij houden het heel rustig en simpel . En omdat de kinderen allemaal veel werken vinden wij dat zij de kerstdagen moeten kunnen doorbrengen zoals zij dat willen . Fijn met hun gezin . Alles mag en niets moet . Komen ze even op de koffie , leuk , maar het is geen verplichting . Wij amuseren ons wel .
  Ik wens iedereen een fijne en mooie Kerst en een gezond , gelukkig en liefdevol 2019 .

 3. 21 december 2018 door Linie Wildenbeest

  Eigenlijk geen recht van spreken want wij overwinteren altijd in een warm land.Hier kennen ze maar één Kerstdag.
  Wij verblijven bij mooi weer op het strand en ’s avonds kijken we of er nog wat lekkers in de koelkast staat…
  Als we weer in Nederland Kerst moeten gaan vieren hoop ik het niet anders te doen! Wel wat versiering voor de gezelligheid, dat hoort erbij en wat lekkers bij de koffie enzo…?
  Zo langzamerhand ( nou langzaam..) schieten we weer door en laten ons gek maken door de commercie.

 4. 21 december 2018 door Monique

  Ik zou graag veel en mooie cadeaus kopen voor mijn kinderen maar dat zit er niet in, helaas. Onverstandige beslissingen in het verleden bepalen nu mijn financiële toekomst. We hebben een pracht boom, we maken lekkere dingen klaar en ik hoop dat het een gezellige kerst wordt!

Comments are closed.