Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 1 december 2018 door Marjori

  Dat lijkt er eentje uit de tijd dat alleen de rijken konden studeren.

 2. 1 december 2018 door E. Breedveld

  Maar dan -vind ik – zal het kind in alle opzichten ook zelf alle verantwoordelijkheden moeten nemen . Het is ok de eerste 4 jaren van de studie , dat de ouders b.v financieel helpen . Maar blijkt nu dat ze er met de pet naar hebben gegooid , dan zou het voor mij ophouden , en zullen ze toch echt hun eigen boontjes moeten doppen.. Ik ben geen bank of eindeloze bron die nooit droog komt te staan.Er zijn heel veel studenten die naast hun studie ook een baan hebben .

 3. 1 december 2018 door Ingrid

  Als je in de kosten kunt voorzien ga je gang. Maar de eeuwige student is tegenwoordig niet meer mogelijk.Oo zich goed maar minder draagkrachtigen kunnen daar weer de dupe van wirdeworden n

 4. 1 december 2018 door Esther

  Ik ben 47 en studeer binnen een paar maanden af voor mijn master……

 5. 1 december 2018 door Liesbeth

  Alleen niet van onze centen. Wij hadden daar thuis ook duidelijke afspraken over. Een studie na jullie middelbare school betalen wij, de rest is voor jullie zelf.

 6. 1 december 2018 door Jolande

  Mijn zoon is 24 en doet HBO ICT. Hij betaald alles zelf. Heeft geen lening en mijn enige bijdrage is een dak boven zijn hoofd en eten wat de pot schaft. Hij heeft jaren lang elke cent op zij gelegd. Hopelijk red hij het, een start zonder lening. Helaas heeft mijn dochter, die met 18 de deur uit ging, wel een lening. Financieel ben ik nooit in de gelegenheid geweest bij te springen.

 7. 1 december 2018 door Anneke

  Als het serieus studeren is, kan ik daar wel in meegaan, maar van de ene naar de andere studie hopsen met lang leve de lol, nou nee. Vroeger had je de ‘eeuwige’ student, dat hoor je niet zoveel meer, gelukkig.

 8. 1 december 2018 door Gerdien Claas

  Ik vind dat onzin. Studeren prima, maar wat mij betreft binnen de daarvoor vastgestelde tijd met een half jaar uitstel vanwege een per ongeluk gemist tentamen. Daarna zelf dokken. Met een stok achter de deur wordt ook het kaf van het koren gescheiden.

Comments are closed.