180 nieuwe verfkleuren…

daar zit voor iedereen
wat bij

 

Sonja: Paint & Paper is eigenlijk het zusje of de grote zus van het Engelse verfmerk Little Green. Van kleuren heb je er nooit genoeg, moeten ze daar gedacht hebben, want er zijn 180 kleuren bijgekomen om uit te kiezen.

 

 

Het vooraanstaande Paint & Paper Library lanceert in Nederland een palet van 180 unieke verfkleuren. Daar moet toch voor iedereen iets bij zitten, niet?

 

Het merk biedt inspiratie, kleurexpertise en ontwerpideeën aan interieurarchitecten, architecten en kritische huiseigenaren wereldwijd. Ze beweren zelfs dat hun verf de matste emulsieverf is die je op de verfmarkt kan vinden. Nou, dat belooft wat!

 

Een van hun mooiste lijnen is de 85 ‘Original Colours’, een eclectische kleurenmix. Ze kunnen apart van elkaar worden toegepast of als onderdeel van hetzelfde kleurschema, om zo meer diepte te creëren of om accenten en highlights toe te voegen, zonder dat de totale kleurbalans verstoord raakt. De kleurenlijn ‘Original Colours’ is geïnspireerd op historische, traditionele en hedendaagse interieurs van over de hele wereld en daardoor prima overal toepasbaar. Ze hebben prachtige namen gekregen zoals ‘Porcelain’, ‘Paris Rooftops’, ‘Sea Nor Sky’, ‘Stable Green’ en ‘Geisha’.

 

Paint & Paper Library biedt het volledige kleurenpalet aan in vijf finishes. De meest geliefde afwerking, Pure Flat Emulsion, is een matte emulsieverf op waterbasis, met een ultiem zachte, kalkachtige afwerking. Het hoge pigmentgehalte geeft een intense kleurdiepte en de hoge kwaliteit van de basisingrediënten maken dit de matste verf op de markt. Deze verfsoort heeft een speciale eigenschap waardoor de muren, vloeren en plafonds van een gebouw kunnen ademen.

 

De afwerkingen op waterbasis zijn ontworpen voor alle ruimtes in een hedendaags huis. Ze zijn volledig afwasbaar en bieden een uitstekende slijt- en vlekbestendigheid. Het is een duurzame acrylverf op waterbasis met een subtiele glans en is geschikt voor interieurhoutwerk en muren, in het bijzonder voor keukens en badkamers waar condensatie problematisch kan zijn. Het kan ook worden toegepast op metaalwerk, meubels en conventionele radiatoren. Voor de verf worden milieuvriendelijke ingrediënten gebruikt. De verf moet tenslotte zijn stempel drukken op het interieur, en niet op het milieu.

 

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.