Als mama mocht kiezen…

 
Sonja: Hier is geen mannenhand aan te pas gekomen. Of hij heeft niets te vertellen, haha! De vrouwelijke touch doet ieder huis goed. Die zorgt voor die o zo gewenste gezelligheid, warmte en dat frivole dat de meeste mannen nog weleens vergeten.

 

De basis mag stoer

De stenen vloeren in betonlook zorgen keer op keer weer voor een prettige basis. Of je nu van romantisch houdt of van industrieel, het voegt zich helemaal naar de stijl van de bewoners. Het gaat er immers om wat je er verder op zet. Door de houten, brocante stoeltjes die hier in de eetkamer staan krijg je een rustieke sfeer. Alsof je ergens in Frankrijk een heerlijk ontbijtje aan het nuttigen bent. Sta je ook op het punt om voor een andere vloer te kiezen dan vind je hier meer betonlook inspiratie.
 

Kleur: durf

Door de grijsblauwe kozijnen wordt dit gevoel nog meer versterkt. Best gewaagd, maar het werkt hier goed. De kleur Louis Blue zou je hier goed voor kunnen gebruiken van het verfmerk Annie Sloan. Dit is een krijtverf waardoor je een prachtig, matte look krijgt. Ben je nog niet zeker van de kleur? Hier vind je nog een paar heel goede redenen om het wel te doen.

 

 


 

Bloemen zijn altijd goed

Zo rond Moederdag staan ze natuurlijk het mooist in een vaas maar als gordijntje voor je kledingkast werkt het minstens net zo vrolijk. Daar heb je de rest van het jaar tenminste ook nog plezier van. Wil je nog een stapje verder dan zijn deze bloemen voor op je muur niet te missen! Zelfs aan je buitenmuur is gedacht, kijk hier maar.
Dit inspiratiehuis heeft genoeg leuke ideeën om mee aan de slag te gaan. Bij mij woont een Man met een Mening, dus ik ga niet alle ideeën erdoor krijgen. Eerst maar eens beginnen met dat bloemengordijntje. Daar wordt toch iedereen vrolijk van?
 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: Features & More