deel 191

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Daten op het schoolplein

 

Maandagochtend kwart voor tien en ik heb mijn eerste date met een leuke man al achter de rug! Koffie gedronken bij een gescheiden vader thuis… Meer dan één moeder heeft al eens geopperd of hij niets voor mij is, het lijkt ze wel een match (tuurlijk houden ze je in de gaten). Verder niets, maar een prima manier om de maandag te beginnen!

 

Ik begrijp helemaal dat je het gisteren totaal gehad had in Den Bosch, ik bespeur dat soort dingen ook af en toe bij Paul als hij hier is. Tussen je vertrouwde spullen die in je afwezigheid afbrokkelen, confronterend en frustrerend, je wil wél, maar het werkt niet meer. Je hoort er op een bepaalde manier niet meer bij, maar waar hoor je dan in godsnaam wel? Kut, kut, kut…

 

Lekker hé, op het strand. Zandvoort is natuurlijk helemaal niks als plek, maar het strand is er prima. Leuk dat je Joost tegenkwam, best aardig toch, en geef toe, hij ziet er goed uit. De strandtent ligt in Bloemendaal, in de duinen, aan de andere kant van de Zeeweg, richting IJmuiden.

 

Vandaag ga ik tickets boeken voor Atlanta, waar Hendrikje en ik in de meivakantie een dag of tien bij mijn vriendin in haar ‘nep-Gejaagd door de wind-villa’ gaan logeren. Helemaal van bordkarton, maar het ziet er van buiten uit als een paleis.

 

Hoe is het met Paula? Ik ben net zo benieuwd als jij naar de afloop. Verder zeg ik er niets meer over, je weet wat ik bedoel, komt tijd, komt raad (een gouwe ouwe van Joost, het clichémannetje).

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen