Altijd mooie bloemen in de tuin, op het balkon, je huiskamer: dat kan met wall wrapping. Stylist Sonja legt je uit hoe dat werkt.

 

 

 

In de winter mis ik bloemen in de tuin. Dat troosteloze bruin van uitgebloeide bloemen en kale bomen zien er zo ongezellig uit. Nu kwam ik deze prachtige aquarelbloemen tegen die zelfs tijdens donkere dagen zorgen voor een zomers gevoel. Een saaie buitenmuur verander je in één keer in een kunstige wandschildering. Het kan op elke buitensteen, baksteen, gipsen muur of garagedeur toegepast worden. Mocht je trouwens geen bloemen willen, maar wat anders, dan kan dat natuurlijk ook. Dat is het leuke van wall wrapping: waar je je muur maar mee wilt ‘inpakken’, alles is mogelijk.

De prijs is afhankelijk van de maat en je kunt een voorbeeld opvragen van hoe het uiteindelijke werk eruit komt te zien. Wil je meer weten, klik dan hier

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.