RUZIE IN HUIZE MEILAND?

 

Mijn hemel wat gebeurt er toch allemaal daar in Frankrijk? Is de huisvriendin van Martien Meiland, Caroline, nou zomaar vertrokken?

 

Wordt het succes haar te veel? Was het heimwee? Of hebben de boze tongen die beweren dat er door geldzaken wat irritaties zijn toch gelijk?

 

Hoe dan ook. SBS laat in een statement weten dat Caroline toch echt weer is teruggekeerd naar Nederland. “De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd”, laat de zender weten. “In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten.”
 

Even voor de mensen die Chateau Meiland niet hebben gevolgd: Caroline verhuisde samen met Martien, Erica en Maxime Meiland naar Frankrijk om daar een bed and breakfast te beginnen. De realityshow rondom het logeerkasteel werd een van Luizenmoeder proportie-achtig grote hype. Zelf vertelt Caroline aan RTL Boulevard dat ze de opnames ook pittig vond. “Je bent van 8.00 tot 00.00 uur aan het werk, zeven dagen in de week. Ik heb alles opgezegd hiervoor, mijn huis, alles. Ik ben niet iemand die snel opgeeft, ik wist dat het zwaar zou worden.” “Wij hebben ergens gehoord dat het om geld zou gaan, maar daar wil ze niets over zeggen“, zegt showdeskundige Aran Bade op in RTL Boulevard.
 

Volgens gangmaker van de show Martien is er in ieder geval geen sprake van ruzie. “Allemaal gezeik weer in de bladen. Er is niets aan de hand. Dag!’’ Gelukkig maar. Dat gekibbel was toch ergens wel weer gezellig. Voorlopig kunnen we nog even op de maandag genieten van Caroline, in de zevende aflevering is haar vertrek te zien. Boehoe.

Door: Redactie Amayzine.com