En daar is Thomas Markle weer

 

Het was even stil, maar daar is-ie weer, hoor: Thomas Markle. Want Thomas wil graag zijn kleinkind zien. Dat begrijp ik best.

 

 Hij wil Archie zien of minstens een foto om te kijken of Archie een ‘Markle-neusje’ heeft. Ik dacht meteen: maar er zíjn toch foto’s van Archie? En daarop kun je zijn neus toch zien?

 

Maar afijn. Grootvader zoekt kleinzoon, dat begrijp ik natuurlijk best. Maar misschien had gootvader moeten bedenken dat hij door interviews te verkopen aan roddelbladen niet bepaald bijdroeg aan een goede relatie met zijn dochter of met haar schoonfamilie.

 

Om de zaak een beetje kracht bij te zetten, gaf papa Markle een interview aan de Mail On Sunday. Daar vertelde hij hoe graag hij zijn kleinkind wilde zien. En toen hij toch zo gezellig op zijn praatstoel zat, wijdde hij nog even uit over de ouders van zijn kleinkind. Dat het inderdaad best hypocriet was dat ze zoveel vliegen in een private jet en tegelijk hun best doen voor een betere aarde. En in dat rijtje paste ook dat Meghan zoveel doet voor mensen ‘in nood’, maar haar eigen familie tegelijkertijd van zich vervreemdt.

 

Ik zou zo graag één ding tegen Thomas Markle willen zeggen. Denk je nou echt dat dit je gaat helpen? Serieus? Want hier begon de grote breuk al. 

 

Iets zegt me dat opa Markle het voorlopig met foto’s van persburaus moet doen om te kijken of de kleine Archie zijn neus heeft. En als dat al zo is, hoop ik dat hij niet zijn grootvaders loslippigheid heeft geërfd.

 

 

Mocht je meer Markle-behoefte hebben: dit wist je vast niet van Meghans vader. 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach