Woensdag Windag

 

Eten wordt ineens je dagelijks feestje. Hier ga je dus iedereen aan tafel blij mee maken. En vooral jezelf natuurlijk.

 

 

Ik kreeg bij het zien van dit apparaat een flashback naar pak ‘m beet toen ik een jaar of twaalf was. Toen proefde ik voor het eerst van m’n leven een tosti. En dan nog zelfgemaakt bij ons thuis ook. M’n ouders hadden ineens een ding waarmee je op het fornuis een soort tosti’s kon maken. Met halve boterhammetjes. Weliswaar zag ie er een tikkie anders uit dan de tosti’s die we tegenwoordig gewend zijn, maar lekker dat ie was! Ik heb de smaak meteen weer in m’n mond. Mjam. En nu best zin in ook. Zal er wel niet van komen vandaag hier in Italië… Hoewel, je moet die jongens hier niet onderschatten. Die bakken er tegenwoordig best wat van qua ontbijt voor ons hartig-etende  buut’nlanders.

 

Ach, wat zit ik weer te kletsen. Je zit vast niet op die Italiaanse ontbijtbelevenissen van me te wachten. Je wilt natuurlijk weten over welk apparaat ik het heb, wat er dan precies te winnen valt hier vandaag. Nou, niet zomaar een ‘apparaatje’. Ik ontdekte de Solis Grill & More. Die zet je gewoon op tafel en je hebt zo een ‘broodje anders’. Een lekker homemade broodje hamburger bijvoorbeeld.
Met deze Grill & More kun je trouwens ook vlees, vis en groenten grillen, en zelfs wafels bakken. Multifunctioneel dus gewoon en ook nog eens vet- en olievrij.

 

De Grill & More heeft een grilloppervlakte van 28 bij 28 centimeter en dankzij de antiaanbaklaag hoef je geen olie of boter te gebruiken. Na gebruik kun je de plaat simpelweg afdoen met keukenpapier en daarna gewoon in de vaatwasser zetten. Er zijn ook apart verkrijgbare wafel- en sandwichplaten. Die platen verwisselen gaat heel makkelijk met een knopje aan de zijkant. En je kunt de temperatuur traploos instellen, zoals dat heet, waardoor je alles zelf ‘in de hand hebt’ qua persoonlijke grillwensen. Dit apparaat kost €159,90, de wafelplaat is er vanaf € 79,90 en een sandwichplaat vanaf € 79,90.

Bij mij kun je vandaag zo’n Solis Grill & More-apparaat winnen mét wafelplaat, dus dat wordt genieten. En totaal heb je het dan over een waarde van bijna tweehonderdveertig euro. Mooie is ook nog dat ik er niet een, maar zelfs twee cadeau mag doen. Feest. Zei ik toch al?

 

Wie wil?  Roept u maar!

 

Je weet wel wat je te doen staat hè? Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en onder dit artikel de reden achterlaten waarom jij wilt winnen. Of wat voor lekkers jij erop gaat bakken. Of wie bij jullie thuis hier het allervrolijkst van gaat worden of… enfin. Ik zie het wel verschijnen. Volgende week verloot ik ze allebei. Je hoort dus nog van me. Heb je geen Facebook, dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Heel fijne dag! Ik ben nu even naar beneden voor een ontbijtje in het plaatselijke café. Iets van een tosti denk ik ;-)

 

Ciao! E baci da Italia.

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska