Rumour has it dat Adele weer gaat optreden

 

 

Move over Hans Klok, here comes Adele. Zou ik haar dan toch ooit live zien optreden?

 

 

 

Zomaar een dag in januari 2016.

 

Als een bezetene probeer ik kaartjes voor een van de concerten van Adele te bemachtigen. Ik heb twee laptops, twee iPads en een telefoon op stand-by staan. Het gaat mij niet gebeuren dat ik van de website van Ticketmaster gegooid word en ik de kaartjes voor het concert van de eeuw aan mijn neus voorbij zie gaan. Want hoe vaak krijg je nou de kans om Adele live te zien optreden?

 

Nou ehhh. NIET. Want dat optreden, daar houdt ze niet zo van. De kans om haar op het podium te zien is in mijn ogen kleiner dan het winnen van de Postcodeloterij. Dus wat was ik van de leg toen de kaartjes destijds na een half uur al uitverkocht waren. Nog even over de grens geprobeerd, maar ook daar was ik kansloos. En van het nieuws dat ze na haar wereldtournee een aantal jaren uit de publiciteit zou treden werd ik ook niet vrolijk.

 

In de jaren die volgden bleef het akelig stil rond Adele. Ze was met andere dingen bezig: haar kind, haar gewicht en een nieuwe liefde. Maar gisteren las ik op een Amerikaanse website dat ze in gesprek zou zijn om in Las Vegas een resident te worden. Met een vaste plek in een superluxe theater naast Celine Dion, Katy Perry en onze eigen Bredase DJ Tiësto. Helaas is er nog niks bevestigd, maar hoop doet leven nietwaar? Dus move over Hans Klok, here comes Adele.

 

Dat wordt dus sparen voor een retourtje Vegas en een ticket naar een van de concerten die Adele daar dus heel misschien zou kunnen gaan geven als het allemaal waar is wat ik lees. Zou het me dan toch ooit lukken?

 

Het is trouwens niet de eerste keer dat de geruchtenmolen rond Adele en Sin City draait. In 2017 werd haar al bijna 30 miljoen dollar per jaar geboden voor een vaste stek in het Wynn hotel. Heeft ze niet gedaan, en waarom zou ze ook? Voor de centjes hoeft ze het niet te doen. Maar het schijnt dat ze een nieuwe Amerikaanse lover heeft. En daar wil je natuurlijk bij in de buurt zijn, ‘To make you feel my love’…

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit