Rode wijn drinkers zijn hondenmensen

rode wijn hond

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Als je van rode wijn houdt dan ben je een hondenmens.

 

 

 

Coravin, de gadget waarmee je wijn opent zonder de fles te ontkurken, deed onderzoek onder 2000 wijndrinkers en het verschil tussen witte wijn drinkers en rode wijn drinkers is opmerkelijk. Wat zeg ik? In mijn geval zelfs spot on! Ben jij team wit (poes!) of team rood (hond!)?

 

Rode wijn drinkers besteden meer
Per fles gemiddeld drie dollar meer. Kan ik me iets bij voorstellen, want witte wijn drinkers zijn toch iets meer van de firma slurp en slobber, rode wijn drinkers meer van de gezusters gorgel en geniet. Wat je drinkt moet top zijn en dus besteed je er meer geld aan.

 
Rode wijn drinkers zijn wijnsnobs
Die vinden namelijk dat ze meer verstand van wijn hebben en wat blijkt… Dat hebben ze ook.

 
Rode wijn drinkers zijn vroege vogels
Omdat ze natuurlijk maar één glas drinken. Met aandacht en geduld. Voor die open haard. Met dat boek. Witte wijn drinkers zijn nachtvlinders, joehoe.

 
Witte wijn drinkers zijn kattenmensen
En rode wijn drinkers hondenmensen. Deze gaat bij mij helemaal op.

 

Rode wijn drinkers zijn introvert
En witte wijn drinkers extravert. Check, like again!

 

Rode wijn drinkers zijn georganiseerd
Ja, want die slaan die krant keurig dicht na die twee glazen en gaan dan bijtijds het bedje in. Heel benieuwd wat wij witte wijn drinkers als karaktereigenschappen om de oren krijgen geslingerd. Nieuwsgierig (ah, oké), sarcastisch (sarcástisch?) en perfectionistisch. Nou, vooruit.

 

Hoe dan ook: cheers. Ongeacht de kleur van je glas.

 

 

Met dank aan Coravin

 

 

Door: Redactie FavorFlav