Heb jij de film All Inclusive al gezien?

 

Een all-inclusive vakantie op Bonaire is voor velen het toppunt van relaxen. Maar of het de plek is om je huwelijk te redden is nog maar de vraag.

 

 

Ik krijg al jeuk van het idee om op zo’n resort te moeten zitten. Helemaal als ik medevakantiegangers zie die hun bord volladen en roepen dat ze er toch zeker voor betaald hebben. Of de hele dag in het water dobberen maar wel een bedje langs de kant bezet houden.

 

 

In All Inclusive gaat Sylvie (Jennifer Hoffman) samen met haar man Jacco (Tibor Lukács) die al met een been in een midlifecrisis staat en hun twee kinderen op vakantie naar Bonaire om hun wankelende huwelijk te redden. Werkelijk alles is geregeld en de enige stress die je er hebt is of je op tijd een bedje aan het zwembad weet te fixen. Maar als je dan eindelijk met je gezin tussen de palmbomen staat en het Grote Genieten maar niet op gang wil komen, heb je alle ingrediënten voor een heel leuke film.

 

 

Er is geen ontsnappen aan, want het moet toch hysterisch leuk zijn op een resort. Maar als je relatie wankelt en je hebt pubers ‘from hell’ dan is het toch wat minder zonnig dan je het op Bonaire zou willen hebben. Al op het vliegveld flapt Sylvie eruit dat ze een pauze in haar huwelijk in wil lassen en haar Jacco begrijpt daar werkelijk helemaal niets van. De beste man is één bonk frustratie en deze plotselinge bom onder hun huwelijk helpt daar niet echt bij. Tel daar een puberdochter die verliefd wordt op de knappe parkmanager bij op en het drama is compleet.

 

 

Sowieso ben ik fan van Jennifer Hoffman die je natuurlijk kent uit Dokter Tinus. En Aiko Mila Beemsterboer, die Nina speelt in Oogappels, is ook hier een lekker lastige puber. En good old Frank Lammers speelt een van de vakantiegasten die je juist niet op het resort wil tegenkomen. Een heerlijke cast dus in een superleuke film.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit