Zoek de verschillen

 

Nog korter betekent niet direct alleen nog stoerder maar ook eleganter.

 

Christiane: ‘Na lange tijd in het buitenland geen goede kapper te hebben kunnen vinden, had ik Rob een berichtje gestuurd of hij mij alsjeblieft weer eens kon knippen, het wordt tijd voor een andere coupe’.

 

f14_rob-peetoom_christiane_voor_ap1

 

 

f14_rob-peetoom_christiane_na_ap2

 

 

Dit deed Rob Peetoom

Het haar is korter geknipt en er is een vrouwelijke en stoere coupe gecreëerd met een leuke lok aan de voorkant. Omdat Christianes haar jaren lang hetzelfde was moest er een coupe geknipt worden die meer bij deze tijd past. Dit is helemaal gelukt door een stuk korter te gaan en een lok te knippen.

 
Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Christiane zijn gebruikt:

f12_rob-peetoom_karin_redkin-outshine-01
REDKEN Outshine: een lichtgewicht stylingproduct met crèmeformule met shea butter voor een gladde finish. Ook hebben we REDKEN Guts 10 gebruikt. Dit geeft het haar een boost en volume.

 
En het resultaat?

Christiane: ‘Wat ben ik blij, eindelijk weer wat anders, zo vrouwelijk en elegant maar toch stoer. Dat was een reisje naar Nederland zeker waard.’

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Haarstylist: Rob Peetoom, met dank aan: Rob Peetoom Zuidas