Zoek de verschillen

 

Wat kun je doen met je haar als het zo zwaar is dat je het alleen maar in een staart draagt? Dit!

 

Renate: ‘Ik heb ontzettend zwaar haar waardoor ik het vaak vast draag en er weinig model in zit. Ik sta voor alles open als ik het maar wat vaker los kan dragen.’

 

 

 

 

Dit deed Rob Peetoom
Er is maar een klein stukje van de lengte afgehaald maar aan de voorkant is een grote verandering aangebracht door een lok te knippen. Ook zijn er veel meer lagen in het haar geknipt waardoor Renate het heel goed los kan dragen. De kleur is hetzelfde gebleven omdat die gewoon heel mooi bij haar past. Er is alleen even wat aan de uitgroei gedaan om alles even op te frissen.

We wilden wat meer speling in het haar zodat ze het leuker los zou kunnen dragen. En dat is perfect gelukt.

Hoe?
Dit zijn de producten die voor het haar van Renate zijn gebruikt:


REDKEN fabricate: dit voegt de perfecte textuur toe aan het haar terwijl het beschermd wordt tegen hittebeschadiging. En REDKEN Triple take 32: dit is een extreme high-hold haarspray. Het zorgt ervoor dat het haar lang ‘gelift’ wordt en body heeft.
Allemaal te koop bij Rob Peetoom
 

En het resultaat?
Renate: ‘Eindelijk kan ik mijn haar weer vaker los dragen, wat ben ik hier blij mee!’

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Haarstylist: Raisa Oosterhof, met dank aan: Rob Peetoom Zuidas