Red velvet kruidnoten te koop

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Red velvet kruidnoten.

 

Van glutenvrije kruidnoten en kruidnoten met minder suiker, tot carrot cake en lemon-cheesecake kruidnoten; de allemansvriend onder het strooigoed laat zich gewillig dopen in van alles en nog wat.

 

“Jij bedenkt ze, Bolletje bakt ze”
En is dat erg? Nee, juist niet! Neem nou dit kruidnootje van Bolletje; het is de winnaar van De Kruidnoten Thuisverkiezing van Bolletje (gekozen door de luisteraars van Qmusic). Maar liefst 90.000 kruidnootjesliefhebbers hadden zich aangemeld om te proeven welk kruidnootje nu echt in de schappen moet komen te liggen dit jaar en 10.000 mensen hebben zich daadwerkelijk door de selectie geknaagd. Van hazelnoot-praliné crunch tot banoffee (banaan-toffee) en Amaretto (klinkt ook niet slecht toch?) en brownie; het fluweelrode rakkertje met een heerlijk laagje witte chocolade en verrassende binnenkant liet iedereen achter zich.

 

Ook een aanradertje hoor
Nieuwsgierig? De red velvet kruidnoten zijn te koop (voor €2,96) in de supermarkt, maar ook bij Kruidvat. En ben je bij die laatste, neem dan meteen een zak van hun pastelkleurige unicornkruidnoten mee. Zo lekker!

Door: Redactie FavorFlav