Prins George was nog nooit zo schattig

 

Tja, dat krijg je als je zo’n ventje meeneemt naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club…

 

Afgelopen weekend speelde n oetbalteams Norwich City en Aston Villa tegen elkaar in Carrow Road stadium. Voor iedereen die aanwezig was, was het dubbel feest, want prins William, Kate Middleton, prins George en prinses Charlotte waren ook aanwezig. En als je ze goed kon zien, was dat bijna leuker om naar te kijken dan de voetbalwedstrijd.

 

Kate had Charlotte op schoot en legde de wedstrijd uit, maar alle aandacht ging op een gegeven moment naar prins George die he-le-maal uit zijn dak ging toen Aston Villa een doelpunt scoorde. Hij klapte hard en sprong de lucht. Kijk hieronder maar mee naar de té schattige video:

 

 

Niet alleen is prins George fan van Aston Villa, nee, zijn vader is dat ook. Zo heeft William in 2015 aan Gary Linker verteld: ‘Ik was gek van voetbal en zocht een club. Iedereen was fan van Manchester United of Chelsea en ik wilde geen doorsnee clubs volgen. Ik wilde een team dat in de middenmoot zat en die me meer emotionele schommeling zou geven’. Nou, zo vader, zo zoon. En wij hebben heerlijk kunnen meegenieten. Ik kan nu al niet wachten op de volgende wedstrijd van Aston Villa.

 

 

Bron: blauwbloed.nl

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn