Zeger en Sabine waren geen match

 

Onze columnist opereert undercover en ontfutselt mannen de échte waarheid over het daten. Deze week was Zeger op date met Sabine.

 

 

Ik vond haar leuk hoor, echt. Maar ze moet me niet meteen gaan opvoeden. Ze moet me eigenlijk helemaal niet opvoeden, want ik ben een volwassen man. En het was ook niet de eerste keer dat me dat overkwam, trouwens. Misschien hebben vrouwen die neiging dus allemaal wel een beetje.

 

Naar hun eigen kin wijzen als er bij jou iets opzit, enzo. Iets te lang de ogen sluiten en de lippen een beetje tuiten als je teveel praat. Een vinger langs de lippen wanneer jouw volume ze niet aanstaat; leer mij vrouwen kennen. Het zijn en blijven opvoeders tot ze dood gaan.

 

Ik zat met haar aan tafel en we hadden nog geen woord gewisseld. Ja, we hadden onszelf voorgesteld aan elkaar. Ik had dus eigenlijk alleen nog maar mijn naam gezegd en toen begon ze al.

 

‘Zeger?’ Ze vond dat maar een rare naam. ‘Hoe komen je ouders erop?’ hoonde ze, zonder me nog aan te kijken. Ze keek op de kaart en vond mij sowieso meteen even minder interessant dan al dat eten dat daarop stond. Tsja, het blijft een vrouw, hè. De liefde van de man gaat door de maag? Ammehoela! Die van de vrouw tegenwoordig net zo hard!

 

Maar oké, daar zouden we elkaar wel in kunnen vinden, dus ik zette toch door. Maar toen ik daarna aangaf voor de tosti te gaan, was ze wederom teleurgesteld. Ik kon het aan haar zien. ‘Hij heet Zeger, en hij bestelt nog een tosti ook.’ Je hoorde het rondsuizen in haar hoofd, en het is vast het eerste wat ze met haar vriendinnen gaat delen.

 

Eigenlijk lag ik er toen al uit. Terwijl mijn doel juist erín is! Hahaha. Of zijn dat mannengrappen en kan ik die hier niet maken?

 

Nou ja, anyway, we hebben het keurig uitgezeten. Zij aan de wijn, ik aan het bier. Zij aan de zalm, ik aan mijn tosti. Zij met een servet op schoot, en ik met een vette bek en met mijn servetje per ongeluk op de grond. Ja, sorry, dat zag ik pas later.

 

En heel veel verder zijn we natuurlijk niet gekomen. Op de foto zag ze eruit als een lekker wijf met een enorme bos haar en een goed decolleté, maar in het echt zat d’r haar plat en d’r tieten ook. Dus even lekker woelen zat er niet in, dat zag ik al meteen. Ik vind het fijn om lekker tussen borsten te duiken, maar hier was weinig plaats. Hahaha. En eerlijk gezegd had ik toch al geen zin meer. Kom niet aan mijn ouders en aan mijn tosti! En met het afkeuren van mijn naam en mijn keuze op de menukaart had ze dat meteen al gedaan.

 

Hier was dus geen sprake van een match, maar ik wens haar het allerbeste. En dat is precies waar ik zelf ook voor ga bij de volgende date. We zijn te oud om met minder nog genoegen te nemen.

 

 

Zeger’s naam is vanwege privacy gefingeerd. Zijn echte naam is bekend bij de redactie.