#panda

 

Vaak is Twitter de meest ongezellige plek op aarde. Mensen gebruiken het om hun onderbuikgevoel te ventileren en om eens flink tekeer te gaan. Maar soms is het ook reuze grappig

 

 

Natuurlijk zijn er belangrijker zaken in de wereld om je druk over te maken. Maar hoe fijn is wat goed nieuws op Blue Monday. De meest treurige dag van het jaar. Als de De Panda’s Het Hebben Gedaan bijvoorbeeld. Jaja. Die seksende panda’s in Ouwehands dierenpark zijn gewoon trending topic. Op zich niks bijzonders hoor parende beren. Maar zodra het gaat om panda’s is de spreekwoordelijke beer los. Nu heeft het ook wel jaren geduurd eer het er eindelijk eens van kwam dus nu maar hopen dat het raak is.
 
Op Twitter hadden ze de smaak te pakken en kwamen de meest hilarische tweets voorbij die we toch even met je willen delen in het kader van beter goed nieuws dan geen nieuws.

 

 

 

Maar om dan meteen de normen en waarden van stal te halen
 

 

 

 

Temptation Island mag niet meer maar Temptation Cage dan wel?

 

 

 

En voor de lolbroeken onder ons. Iets met een beschuitje.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit