Netflix komt met een docu over Michelle Obama

 

Boeken die zo dik zijn? Heb ik het geduld niet voor, sorry.  Behalve bij dat van haar. 

 

Als ik naar de tv kijk en Trump de ene na de andere kritische vraag zie beantwoorden met twee woorden (‘fake news!’) kan ik alleen maar denken: hoe erg moeten Amerikanen de Obamaatjes missen? Zelfs ík mis ze. Gelukkig komt Netflix met een beetje Michelle-news waar we vrolijk van worden. Een documentaire over de voormalig first lady. Vanaf 6 mei zendt de streamingsdienst de docu ‘BECOMING’ uit.

 

‘Ik vind het geweldig om jullie te mogen meedelen dat Netflix dit gaat uitzenden. Deze film geeft een inkijkje in mijn leven en de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn boektournee,’ aldus Michelle. ‘Ik kijk met veel plezier terug op deze periode en koester de herinneringen. Zeker in deze tijd, waarin we het allemaal moeilijk hebben en ons zorgen maken,’ vervolgt ze. ‘We moeten juist nu aan anderen blijven denken en empathie tonen. Blijf verhalen met elkaar delen. Ik houd van jullie en mis jullie.’

 

Come on, dit was toch de beste first lady ever? Ik ga kijken, Netflix…

 

Door: Kiki Duren