Oh, Arie!

 

Ik zit nu al een week thuis en voel dat ik aan het uitdijen ben.

 

Na een week thuiswerken zit ik inmiddels zo’n beetje aan m’n stoel geplakt. M’n broek zit met de dag strakker en m’n bips wordt steeds dikker.

 

Hoewel ik tig keer per dag de trap op en af dender denkt mijn stappenteller dat ik de kantjes eraf loop. Want die 10.000 stappen per dag haal ik bij lange na niet meer. Daar moet verandering in komen.

 

Normaal gesproken hou ik niet zo van sporten. Maar als ik de komende weken thuis moet blijven vrees ik het ergste. Nul conditie en een derriere als een olifant. Dus ging ik op zoek naar een leuke work-out die ik gewoon thuis kan doen.

 

En daar was ie dan. Zomaar op Instagram. De fitnessgoeroe waar ik wel mijn best voor doe: Arie Boomsma. Misschien ken je hem nog van de televisieprogramma’s ‘40 dagen zonder seks’ en ‘Over de streep’. En zo af en toe schuift hij ook aan bij RTL Boulevard.

 

Maar hij is ook een eigenaar van twee heel hippe sportscholen in Amsterdam. Lekker gymmen dus met Arie. Alle excuusjes die ik kon verzinnen worden zo door hem van tafel geveegd. ‘Hoezo heb jij geen gewichtjes om mee te oefenen? Nergens voor nodig!’

 

Oooh, wat een lekker ventje zeg, die Arie… Moet je kijken wat hij met wc-rolletjes kan. Zeven verschillende oefeningen om een killerbody te kweken. Met een wc-rol dus mijn vetrol te lijf. En ik heb er genoeg, zowel wc- als vetrollen. Allebei gehamsterd deze week.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Trainen met dingen die je (kennelijk volop) in huis hebt. Swipe voor de hele workout. (idee kreeg ik van @fanny_josefine Een absolute aanrader als je van speelse (thuis)oefeningen houdt)

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit