Nieuwtje van BZV

 

De kogel is door de kerk. De nieuwe liefde van BZV-boerin Michelle is afgelopen weekend bij haar ingetrokken.

 

 

Boerin Michelle koos in het afgelopen seizoen vol vlinders in haar buik voor Maarten. Maar die woonde nou niet bepaald in de buurt. Dus hebben ze het afgelopen jaar flink moeten heen-en-weren om elkaar te zien. En blijkbaar zijn ze zo stikverliefd op elkaar dat ze het erop wagen.

 

In Boekel ging de vlag uit. Er werd in het dorp zelfs een feestje georganiseerd om de nieuwe bewoner welkom te heten. Maarten moet nog wel op zoek naar een nieuwe baan, want hij vindt het niet zo’n goed idee om bij zijn vriendin in de zaak te gaan werken. En geef hem eens ongelijk. Dan heb je elkaar helemaal niets meer te vertellen ’s avonds. En 24 uur per dag op elkaars lip lijkt me wel heerlijk als je helemaal verkikkerd op iemand bent, maar op den duur gaat dat misschien wel een beetje vervelen.

 

Maarten is natuurlijk hartstikke blij. ‘Het is een hele opluchting om eindelijk officieel samen te wonen. We hadden zelf ook niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar al vrij snel hadden we zoiets van ‘we kunnen niet wachten tot het eindelijk mag’. Het bevalt supergoed.’

 

Heerlijk, ‘s avonds samen eten en knus op de hoekbank. Zo simpel kan het zijn…

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit