Nieuw ijsje!

 

Yes, Kinder Bueno komt met ijsjes.

 

 

 

We hebben afgelopen week een heerlijk voorproefje gehad van zomer 2019. Terrassen zaten vol, iedereen liep op straat, blote armen en benen om je heen en rijen bij de ijssalons.

 

Daarom mogen we alvast genieten van dit geweldige nieuws. Zet 11 maart maar in je agenda, want dan kunnen we eindelijk de lekkere nieuwe Kinder-ijsjes gaan proeven. Voor mij een jeugdsentiment, die twee reepjes chocolade in één verpakking.

 

En welke varianten kunnen we dan proeven? De Kinder Bueno ice cream cone, de Kinder Bueno ice cream bar, een stick en een sandwich. Allemaal met de smaak van de originele Kinder Bueno. Dit moeten we proeven toch?

 

11 maart is sowieso omcirkeld in mijn agenda. Bericht naar het weer: laat het zonnetje dan ook even schijnen, alsjeblieft. 

ice cream cones

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares