Guesthouse Ensenada is niet zomaar een B&B, maar een Charme Boutique Hotel met extreem veel extra’s.

 

Wie hier een overnachting wint is dan ook een extreme bofkont!

 

Gastvrijheid zit hier in de volksaard ingebakken en kwaliteit van leven is er een vanzelfsprekendheid. Ver weg van de drukte van de grote stad, ingeklemd tussen Nederland en België, wacht Ensenada in een onontdekt paradijs. De historische stad Brugge, het mondaine Knokke met haar chique winkels en casino, gezelligheid in Sluis en de schoonste stranden van Nederland, het wacht hier allemaal op een boogscheut afstand. Het centrum van Brugge kan ook per fiets makkelijk worden bereikt. De gastvrouw, die hier als stadsgids werkt, verzorgt er op verzoek een persoonlijke rondleiding voor haar gasten.

 

Zo. En nu over het guesthouse zelf. Dat heeft zes geweldig luxe suites.

 

 

Met voor iedere suite een eigen voordeur en terras en voor elk vertrek ook een eigen thema. Sanitair, vloeren, kleuren, materialen en inrichting zijn passend bij de ruimte en het thema gekozen. Fraaie oude balken, originele tegeltjes, bijzonder sanitair, mooie vloeren, alles past bij elkaar. Modern comfort hoort er uiteraard bij. Zo zijn alle mogelijke moderne faciliteiten standaard op elke kamer voorzien.

 

Om het grote genieten compleet te maken is er ook een verwarmd buitenzwembad, een Mexicaanse buitenbar en een heerlijk overdekt terras. Aan het water liggen een roeiboot en waterfiets die door gasten kunnen worden gebruikt en het ontbijt wordt geserveerd in de prachtige ontbijtruimte.

 

 

Enthousiast? Wie niet, zou je zeggen!

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting met ontbijt voor z’n tweeën.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Guesthouse Ensenada , telefoon +31 117 420075.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans