Net binnen: Ook Erland Galjaard gaat naar Talpa

 

Het mag dan rommelen in Huize Galjaard en Van Dijk, eensgezind is het koppel nog wél. Maakte Wendy vorige week de overstap naar Talpa, nu volgt man Erland Galjaard haar. Hij wordt de strategisch adviseur van John de Mol.

Ik kan me zo indenken dat het vermoeden al diep-donkerbruin kleurde bij RTL, toen Erland zich een jaar stortte op het uitdiepen van zijn dj-skills. Maar vanaf februari is hij contractueel vrij om zich weer te storten op televisie, wat ‘ie dus ook gaat doen. In de Hilversumse gangen gonst het al flink, want de nieuwste paradepaardjes schijnen niet blij te zijn met de komst van Galjaard. Zo pakten een stel van de stal hun biezen bij RTL om van hem af te zijn. Aiaiai, ik kan me zo indenken dat er behoorlijk wat op John z’n Talpa-deurtje wordt geklopt deze morgen. En dat ze bij RTL om dit gegeven misschien toch even grinniken.

 

Wat Galjaard er zelf over te zeggen heeft? “Bij Talpa Network gaat het er de komende tijd om dat we het contact met de kijker opbouwen op nieuwe manieren. Het is mooi dat het Nederlands is, want wij kennen de Nederlandse kijker. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag met John werk. Ik verheug me erop om met hem bij Talpa Network iets heel moois op te bouwen.”

Door: Redactie Amayzine.com