M’n zwakste punt

 

Als er iets gekozen moet worden ben ik er altijd als eerste uit. Maar bij een bril..

 

Kiezen is dus absoluut niet m’n zwakste punt. Je stuurt me een modewinkel in, ik loop in sneltreinvaart de rekken langs. Kies, pas en reken af. Of niet. Als het niet past. Tot het op een bril aankomt. Man, man wat een gedoe. Want als je echt een bril nodig hebt, heb je die dus niet voor niets nodig. Je ziet het allemaal niet zo goed he?

 

Ik zet er in een winkel rustig twintig achter elkaar op, maak selfies van de brillen die mee het meest aanstaan. Maar ja, selfies… Om het maar subtiel uit te drukken, daar ben ik niet bepaald in gespecialiseerd. Sta ik toch stom op. Zo vind ik elke bril lelijk. En mezelf erbij. Schiet niet op. Dus komt het er vaak op neer dat ik iemand bij me moet hebben om foto’s te maken. Die moet dan weer ongelofelijk veel geduld hebben.

 

Maar nu heb ik het voor elkaar. Dankzij Polette. Ik schreef er al eens eerder over. Daar hebben ze bedacht dat het van de zotte is dat brillen zo duur moeten zijn en laten ze je bril op maat maken tegen een prijs die onvergelijkbaar is met wat je er in een dure design-brillen-winkel voor betaalt. Het model dat ik daar vond is wat mij betreft helemaal ‘mijn ding’ En ze hadden het in ‘schildpad’ (heet dat zo?) en nu dus ook in mat zwart. Met andere woorden. Ik heb er nu dus twee. 

 

Nu vind de een dat de zwarte beter staat en de ander dat ik de eerste die ik had op moet. Benieuwd wat jij vindt. Kun jij even mee helpen met kiezen? 

 

Voor als je ook wilt kijken wat ze bij Polette hebben.

 

 

Door: Franska