Met deze tip zit jij er de komende winter lekker warm bij

 

 

 

Had jij het afgelopen vrijdag ook zo koud? Dan ben je vast blij met deze wereldtip.

 

In het noorden van het land kreeg je afgelopen vrijdag alvast een voorschot op de winter toen het tijdens al die regenbuien niet veel warmer werd dan een graad of 7. Door de harde wind was er sprake van een gevoelstemperatuur die rond het vriespunt uitkwam. Misschien zat je wel te klappertanden op de fiets of te wachten op je trein op een tochtig perron. Voor al die koude beentjes heb ik een wereldtip die net zo simpel is als ie eruitziet.

 

 

 

Vorig jaar waren ze al een hit op TikTok maar toen kon je ze alleen nog vinden bij vage webshops. Nu is ie gewoon te koop bij de Wibra. (Je weet wel, die winkel van de Dasty, waarmee je je huis zo lekker schoon kunt maken.) In deze prachtige panty met een superzachte fluffy voering blijven je benen zalig warm. Ideaal voor een zaterdagmiddag langs de lijn bij de voetbalwedstrijd van je dochter of als je thuis de verwarming niet een paar graden hoger wil zetten. Voor nog geen tientje verkrijgbaar in zwart of taupe in de maten S/M en L/XL.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wibra Nederland (@wibranl)


 

 

Thank me later…

 

            

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit