Mensen zijn woest op Radio duo Mattie en Marieke

 

Marieke: ‘Nooit gedacht dat ik hiervoor mijn excuses zou moeten aanbieden op nationale radio.’

 

O, o, o… Sommige mensen zijn behoorlijk snel op hun teentjes getrapt, is wel weer gebleken. Mattie Valk en zijn radiocollega Marieke Elsinga hebben, in de ogen van sommigen, een behoorlijk grote fout gemaakt vanochtend. Ze hadden het over de nieuwe versie van The Lion King die sinds deze week in de bioscopen te zien is. Harstikke leuk, zou je denken. Maar nee, leuk is anders, want de twee gaven volgens luisteraars te veel van de film weg.

 

Wat ze dan hebben verklapt? Iets over het wel of niet passeren van de hyena’s. Ik heb de remake nog niet gezien, maar zou ook niet weten over welke scene ze het zouden hebben. Wat ik dan weer heel leuk vond van Mattie en Marieke is dat ze hun boze luisteraars hebben gebeld om antwoord te geven op hun vragen.

 

Volgens een boze beller kent iedereen het verhaal van The Lion King natuurlijk allang (en zo niet, dan moet je je diep gaan schamen en meteen de tv aanzetten, cultuurbarbaar!), maar gaan mensen juist naar de bioscoop om te zien welke scenes er nou wel of niet in de remake zitten. Nou, lekker zeuren weer met z’n allen op de donderdagochtend. Echt klagen om niks als je het mij vraagt. Maar ja, zoals Lisette vanmiddag al zei, er kan niks leuks zijn als er niets misgaat… Dus laat dat ons motto van de dag maar zijn.

 

Heb je de trailer van de remake trouwens gemist, kijk dan maar even snel hieronder. En een tripje naar de bioscoop is sowieso een aanrader, met of zonder hyena’s.

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn