Meghans favoriete accessoire

 

Zonder dit accessoire gaat ze de deur niet uit

 

Als royal heb je je aan behoorlijk wat kledingvoorschriften te houden. Zo mag je niet elke korte rok aan die je wilt. Je schouders moeten bedekt zijn, je make-up moet naturel zijn en je haar mag absoluut niet heel erg lang zijn.

 

Gelukkig voor Meghan Markle, die pas net bij de Britse koninklijke familie hoort, mag ze ook nog het een en ander wél zelf uitzoeken. Zo is er één accessoire dat haar absolute favoriet is. Zonder dit gaat ze de deur amper uit, zo blijkt. Wat het is? Meghan Markle is dolblij met ceintuurs om haar taille. Ze maakt zo van elke degelijke en zelfs saaie jurk een wat jongere en hippe creatie. 

 

Soms gaat ze voor smalle en subtiele riempjes, dan weer voor breed en opvallend. Het legt het accent op haar slanke silhouet en dat kan zij als geen ander hebben. Wat mag die prins Harry toch van geluk spreken. 

 

Overigens let de pers momenteel meer op haar kapsel dan op haar accessoires. Want, zo zeggen kenners: Meghan gebruikt een speciaal middel om haar krullerige haar glad te houden. Dat middel zou niet zo goed zijn voor een zwangere vrouw. Dus zodra je ook maar een paar krullen ziet… Dan zou dat dus betekenen dat ze inderdaad in verwachting is. Daar gaan we op letten, hoor. Want hoe leuk zou het zijn, nog een Brits prinsje of prinsesje… Opeens zijn die krullen écht een ding.

 

 

Door redactie Franska.nl