Meer volume in je haar? Gebruik poeder!

 

Anita: Wist je dat je met speciaal poeder heel eenvoudig meer volume in je haar krijgt? Juist met de feestdagen is dat natuurlijk harstikke handig.

 

Uit een Engels onderzoek blijkt dat vrouwen van 50+ vaker hun haar laten groeien dan een paar jaar geleden. Ik hoor bij die groep, al merk ik wel dat lang haar meer verzorging nodig heeft. Een nadeel van langer haar is ook dat het sneller plat op mijn hoofd ligt, terwijl ik zo graag meer volume wil. Ik heb krullen, maar ook vriendinnen met stijl haar willen volume in hun haar.

 

 

Je kunt natuurlijk touperen (slecht voor je haar) of föhnen, maar probeer ook eens ‘root powder’. Dit is speciaal poeder dat je aanbrengt bij je haargrens.

 

 

Ik laat je twee manieren zien om meer volume te krijgen:

 

1 Met root powder; dit is echt bedoeld voor meer volume en het resultaat is verbluffend. En, niet onbelangrijk, het is supermakkelijk om te doen!

Schwarzkopf Osis+ Session Label powder cloud € 13,95

 

 2 Met droogshampoo; dit geeft een beetje volume en je hebt direct weer schoon haar. Je kunt op deze manier ook kijken hoe meer volume bij je staat.

Maria Nila Dry shampoo € 12,25

 

De root powder blijft echt goed zitten en je hebt er dagen plezier van.

 

Kijk snel naar het resultaat!

 

 

 

Door: Anita Willemars

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Anita Willemars