McDonald’s komt met een Happy Meal voor volwassenen

happy meal voor volwassenen

 

Today is my lucky daaaaay. Want ik heb weer een meer dan prima excuus om langs de Maccie te gaan en daar word ik altijd zeer vrolijk van.

 

 

 

Die Goudgele M blijft toch één van mijn guilty pleasures. Side note: mensen die oprecht kunnen zeggen ‘de McDonald’s niet lekker te vinden’, hóe dan? Sowieso snap ik niet dat je dat over alle producten kan zeggen — want er is echt voor ieder wat wils, maar ik snap het ook niet omdat het gewoon écht lekker is.

 

Zelf heb als standaard bestelling een BigMac met frietjes (geen menu, want van die post-mix frisdrank word ik dan wel weer best treurig) maar de keren dat ik met mijn lieftallige collega Ella ga weet ik ook al haar bestelling: een Happy Mail. En natuurlijk kijken we elke keer met smart uit naar het cadeautje erbij, ook al stelt dat meestal niets voor en is het ook niet bepaald voor onze leeftijdsgroep.

 

Maar daar komt dus verandering in. Hoezee: de McDonald’s komt met een Happy Meal voor volwassenen. HOE LEUK. Dit bestaat uit het volgende: tien Chicken McNuggets of een Big Mac (makkelijke keuze voor mij dus), een grote friet én een drankje naar keuze. En natuurlijk… Een speeltje. Loohooof it. Eigenlijk dus gewoon een groot voordeelmenu met nog een echte traktatie erbij. Ik vind het te gek.

 

Nou ja, er is wel één nadeel. Een nadeel ter grootte van de Atlantische Oceaan: voorlopig zijn deze Happy Meals voor volwassenen alleen nog te verkrijgen in de Verenigde Staten. Dat is dan weer flink balen. Hé, Nederlandse Mac, lezen jullie mee? Dit willen nu ook in Nederland. NU.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer