Martien Meiland klust ook ergens anders

Martien Meiland klust lekker bij. Naast zijn chateau heeft deze kasteelheer ook een column in Privé en is hij steeds vaker op televisie te zien. En hij heeft zelfs zijn eerste presentatieklus te pakken!

 

Martien Meiland is van alle markten thuis. Want hoewel hij nu een flamboyante kasteelheer is, maakte hij vroeger carrière als kapper, kok en verkoper. Nu hun bed and breakfast op Chateau Marillaux een enorm succes is, wil iedereen een stukje van Martien. Sinds juli heeft hij zijn eigen column voor weekblad Privé, waarin hij schrijft over de gebeurtenissen op het kasteel en hun kleurrijke bewoners. Helemaal leuk om de komende winter op de hoogte te blijven als de serie over de Meilandjes niet op tv is.
 
Maar Martien heeft er nog een paar klussen bij. Je kon hem al zien zitten bij Ranking The Stars, de show van Paul de Leeuw. Normaal gesproken vind ik dat superflauwe televisie. Niet om aan te zien zelfs, terwijl de verfrissende blik van Martien er nu voor zorgt dat ik er wel om kan lachen.
 
Maar Martiens echte passie is natuurlijk het stylen van woningen. Hij kan van niets iets prachtigs maken en heeft er werkelijk kijk op. Denk maar aan die mooie Noordwijkse interieurwinkel die hij voor hun eerste vertrek naar Frankrijk samen met zijn Erica runde.
 
Dat hadden ze bij RTL ook in de gaten en daarom is hij vanaf dit najaar te zien als presentator van Cash or Trash. In dit nieuwe televisieprogramma gaat Martien mensen helpen met het verkopen van hun waardevolle en bijzondere objecten. Martien zit daar helemaal op zijn plek, want als kringloopwinkelfanaat heeft hij natuurlijk een neus voor een goeie deal. Zijn hele chateau is tenslotte met de mooiste brocante gevuld.
 
Martien klust dus lekker bij in Nederland. Nou maar hopen dat het chateau winterklaar is, zodat Erica en Maxime in Frankrijk niet in hun eentje aan het werk zijn.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit