Marco Borsato doet het weer!

 

Misschien ga ik nu op een heleboel boze lange tenen staan… Ik vond dat Marco Borsato toch echt een beetje op zijn retour was. Zijn muziek was voor mij eigenlijk jeugdsentiment geworden.

 

Tot ik gisteren in mijn autootje op weg naar huis was en toen kwam er toch iets gaafs op de radio voorbij…
 
Ik zette ‘m meteen een tikkie harder en wist niet wat ik hoorde. ‘Hoe het danst’ van Borsato met Armin van Buuren en Davina Michelle. Sjonge wat is ie weer goed!
 

 
Dat is meer mensen opgevallen want Marco staat opnieuw in de top 3 van de Nederlandse Top 40. Jawel, voor de 21ekeer alweer. En daarmee laat hij zelfs The Beatles achter zich die dat ‘slechts’ negentien keer voor elkaar kregen.
 
Niet te geloven dat Marco alweer zo’n klapper te pakken heeft. Een ongekend succes in zijn carrière die nu al ruim vijfentwintig jaar duurt. Met grote pieken en diepe dalen. Maar als een Phoenix uit de as herrezen staat hij deze dagen weer vijf keer in een overvolle Rotterdamse Kuip. En de kritieken zijn fantastisch.
 
Marco zet me toch een show van jewelste neer en al zijn klassiekers komen langs. Binnen, Vandaag is rood en Je hoeft niet naar huis vannacht. Nu zit ik toch wel flink te balen dat ik geen kaartje heb gekocht…

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit