Mail van May

 

Een mooie vrijdagmorgen voor jou, Ga je ook blut aan de uitverkoop? Ik zit gevangen in de saleshype.

 

 

 

Nog eentje en dan houd ik op.’ Ik, terwijl ik de zoveelste afgeprijsde jurk afreken. Weer een witte, ja. Maar deze is wijd. Met stroken. En met een driekwart mouw; die andere had een lange mouw.

 

Eigenlijk zit ik sinds april al gevangen in de gekte die de uitverkoop heet. Het begint met de gewilde kaarten die boetieks sturen om je uit te nodigen voor de ‘exclusieve presale’. Dan sleep ik mijn moedertje mee en tijgen we naar Pauw, onze lievelings. Daar kun je eigenlijk geen miskoop begaan, maar daar blijft het niet bij.

 

Dan komt Net-a-Porter met hun ‘promotions’ en elke dag een verse nieuwsbrief met nieuwe items die zijn toegevoegd aan de salescollectie. Vanessa Bruno, ook zo’n heerlijk Frans merkje dat me weet te vinden. En good old Isabel Marant natuurlijk ook. Ondertussen weet Ralph Lauren me ook te vinden met, jawel, een extra scheutje korting en ja, als ik dan toch voor de kinderen bezig ben, dan bestel ik voor mezelf ook een shirtje met zo’n gezellige beer.

 

En als ik dan lekker op de bank zit met een kopje thee, dan schuim ik nog even de schappen van Pauw af en dan vind ik nog een jurk die ik had gemist. Een witte, ja. Maar heel anders. De laatste, echt.

 

 

 Ik wens je een heerlijke dag,
 

 

May

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach