Even over MAFS van deze week

 

En over Nicole-ik-heb-alles-ik-heb-een-Mini.

 

 

 

Mag ik beginnen met blazen op de loftrompet voor Carlo Boszhard? Hoe hij soepeltjes beweegt tussen de mensen, zijn verholen grapjes en zijn superieure invulling van het inspreken der voice-overs (‘Tot na de-break, ciao ciao’)? Ik vermoed een vette Televizier-Ring-nominatie.

 

En zullen we bij de Televizier-Ring ook een categorie toevoegen voor de leukste onbekende Nederlander die dit tv-jaar furore maakte? Ik nomineer bij deze de moeder van Paula. Bijpassend fragment: het kerstlied dat ze inzette tijdens het diner. Afijn. Misschien ook leuk om de quote van het jaar te vieren. Zullen we dan die van Nicole insturen? ‘Op de perfect match na heb ik alles. Ik heb een fantastische Mini, de leukste vrienden…” Zo. Dan weet je maar weer even waar je als vrienden staat.

 

Meid, ik begrijp dat je vol bent van je blitse karretje, maar als ik Martijn was en dit zag zou ik denken: blij dat jij aan die handrem trok, want anders had ik het later wel gedaan.

 

Over Martijn gesproken: die zag er toch een partijtje doorgetrokken uit tijdens zijn uitje met vriendinnen. Ik geloof je meteen als je zegt dat Eindhoven een heel leuke stad is. Misschien wel iets te leuk voor Martijn, als in: iets te veel verleidingen. Ik denk dat een etentje met veel verse groenten bij Nicole wel weer heel goed zou zijn voor Martijn. Ik blijf toch een hoog ‘wie weet’-gevoel houden bij deze twee.

 

Dan mijn favorietjes Remco en Paula. Die leken deze aflevering een beetje te ontdooien. En Remco kreeg het er nog even van langs van de deskundige. Hij zou zich nul bezighouden met Paula en had haar even het busje in moeten helpen. Nu begrijp ik dat een vers getapt biertje nog spontaan doodslaat naast de bevroren Paula, maar zo wordt het natuurlijk nooit wat. Maar Paula durft wel: ‘Ik sprong vroeger altijd van bruggen.’ Oké…

 

Conclusie: van een strak pak is nog nooit  iemand slechter geworden.

 

Trouwens, trouwens, die gids bij Cathelijne en Laura die maar door blijft gaan over de vissen en de golven: zo ontzettend geestig.

 

Ik vraag me af of dit het seizoen wordt van de meeste matches, want Stephan en Patricia, Cathelijne en Laura, Wichian en Loes, daar durf ik die paar kwartjes die ik nog heb wel op in te zetten. Jij?

 

Beeld: RTL